Персональные страницы учителя английского языка Васильевой Василисы Ивановны МОУ Маарская средняя школа

Вторник, 26.09.2017, 12:14

Приветствую Вас Гость | RSS | Главная | Каталог файлов | Регистрация | Вход

Главная » Файлы » Мои файлы

Олимпиадные задания для 4 класса
[ Скачать с сервера (48.5Kb) ] 07.08.2010, 16:48
Олимпиада по английскому языку 4 класс
 
Задание 1. Прочитайте текст о Мартине и отметьте буквой T (True) правдивые утверждения, а буквой F (False) – ложные.
 
My clothes I like trousers and jeans. I don’t like shirts but I like T-shirts and sweatshirts. I also like baseball caps. My favourite colours are blue and red. At school I usually wear my black trousers or blue jeans, and a T-shirt or sweatshirt. I’ve got a lot of T-shirts. My favourite T-shirt is blue with a picture of a tiger on it. I usually wear trainers. I’ve got some black shoes, but I don’t like them. At the moment I’m wearing blue jeans, a red and blue sweatshirt and my new trainers. I really love my new trainers!
 
1. Martin likes jeans. ___
2. He doesn’t like sweatshirts. ___
3. His favourite colours are blue and green. ___
4. He usually wears green trousers at school. ___
5. His favourite T-shirt is black. ___
6. He doesn’t like his black shoes. ___
 
Задание 2. Выберите и вставьте в предложение нужное местоимение.
 
1. ____ am a pupil. a) you; b) she; c) I.
2. ___ are students. a) they; b) he; c) I.
3. ___ is a doctor. a) we; b) he; c) they.
4. ___ are an actor. a) she; b) you; c) we.
5. This is ___ friend. a) he; b) my; c) I.
6. This is ___ pencil. a) you; b) she; c) your.
7. This is ___ book. a) his; b) we; c) you.
8. This is ___ pencil-case. a) I; b) her; c) they.
9. These are ___ rulers. a) he; b) they; c) our.
10. These are ___erasers. a) she; b) your; c) we.
11. These are ___ paints. a) we; b) he; c) their.
 
Задание 3. Выберите и вставьте в предложение нужную форму глагола to be: a)am; b) is; c) are;
 
1. There___ two pictures on the wall.
2. The book ___ on the table.
3. There ___ a telephone in the hall.
4. My dog___ in the bed.
5. I___a pupil.
6. Jack and Jill____my friends.
7. ___there eggs in the fridge?
8. ___there milk in the jar?
9. There___people in the street.
10. ___a policeman in the car?
 
Задание 4. Заполните пропуски в предложениях правильной формой глагола to have
 
1. My mother____a sunshade. a)have; b)has got; c)have got
2. I____ a walkman. a)has; b)have; c)has got
3. His daughter___ a computer. a)have got; b)has got; c) have
4. We___ bicycles. a) has got; b)has; c)have got
5. The girl____a camera. a)has got; b)have; c)have got
6. The cats____a basket. a)have; b)has; c)has got
 
Задание 5. Расположите фразы телефонного разговора в правильном порядке.
 
q Yes, he has.
q Hi. It’s Jane here. Can I speak to Mark, please?
q OK. Bye then.
q Sure. Has he got your number?
q Yes, please – can you ask him to ring me?
q Thanks. Bye.
q No, I’m sorry – he isn’t in. Can I take a message?
 
Задание 6. Выберите правильный вариант: a) a b) an c) the d) --
 
1. I want to be … engineer when I leave school.
2. I like to play__ piano.
3. I’ll go to the park after__breakfast.
4. His hobby is___judo.
5. There is__apple on the plate.
6. ____red is my favourite colour.
7. We go for a walk on___Sunday.
8. Do you like going to____ school.
9. He eats_____egg and toast for breakfast
10. Danny can’t use the Internet, he hasn’t got___computer.
 
Keys.
Задание 1. 1-T 2- F 3- F 4- F 5- F 6- T
Задание 2. 1-c 2-a 3-b 4-c 5-b 6-c 7-a 8-b 9-c 10-b 11-c
Задание 3. 1 - c 2 - b 3 - b 4 - b 5 - a 6 - c 7 - c 8 - b 9- c 10 - b
Задание 4. 1 - b 2 - b 3 - b 4 - c 5 - a 6 - a
Задание 5. 5,1,6,4,3,7,2.
Задание 6. 1 - b 2 - c 3 - d 4 - d 5 - b 6 - d 7 - d 8 - d 9 - b 10 - a
Категория: Мои файлы | Добавил: vvi
Просмотров: 62174 | Загрузок: 844 | Комментарии: 5 | Рейтинг: 5.0/8
Всего комментариев: 4
4  
Спасибо, как считаете на Всероссийской олимпиаде по английскому языку 4 класс пригодятся материалы? Их сайт http://www.school-olympiads.ru/article_info.php?articles_id=173

3  
БЛАГОДАРЮ! ВСЕХ БЛАГ!

2  
Спасибо, много интересного!

1  
Дочку протестирую

Имя *:
Email *:
Код *:

Форма входа

Категории раздела

Мои файлы [16]

Поиск

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0